Vi uppför olika typer av tillbyggnader av flerbostadshus, villor och fritidshus som exempelvis garage och inglasade uterum. Vi utför byggnationen oberoende av dess omfattning, för både privatpersoner och företag.

 

 

Vill du uppföra en tillbyggnad? Vi hjälper dig!

Vi kan hjälpa dig med din tillbyggnad, oavsett om du behöver mer utrymme för familjen, ett nytt arbetsrum eller ett nytt inglasat uterum, så kan vi hjälpa dig att förverkliga dina önskemål. Med vår långa erfarenhet och expertis inom byggbranschen tar vi hand om varje detalj i processen, från planering och design till genomförande och färdigställande. Vi förstår vikten av att integrera den nya tillbyggnaden sömlöst med den befintliga strukturen, samtidigt som vi skapar en funktionell och estetiskt tilltalande utbyggnad. Lita på oss för att skapa det extra utrymme du alltid har drömt om, med omsorg om varje steg på vägen. Vi arbetar för privatpersoner och företag vilket innebär att vi tar oss an både små och stora projekt! Allt från att bygga till ett extra rum till större industribyggnader.  

Vi tar oss an projekt av olika storlekar 

Prata med oss för en skräddarsydd helhetslösning 

Vår expertis sträcker sig till olika storlekar och typer av tillbyggnader för att skapa extra utrymme och funktionalitet i ditt hem eller företag. Oavsett om du önskar ett extra rum, ett garage eller en helt ny byggnad, kan vi hjälpa dig att förverkliga dina önskemål och behov. Vi förstår vikten av att integrera den nya tillbyggnaden sömlöst med den befintliga strukturen, vilket kan göras i samband med exempelvis en renovering för att skapa en sammanhängande och förbättrad helhetslösning. Det är vanligt förekommande att samordna två byggprojekt samtidigt för att bland annat spara tid. Prata med oss om vad du önskar så anpassar vi tjänsten efter dina önskemål.