2004 tog tredje generationen Bengtsson över hammaren och nu är det Mikael och Olof som driver företaget.

Mer om oss -->

Sedan i början av 1930-talet har Anders Bengtssons Byggnads AB varit verksamt huvudsakligen i Varbergs kommun men även i Kungsbacka, Mark, Falkenberg och Göteborg.Idag är det tredje generationen Bengtsson, bröderna Mikael och Olof, som sedan 2004 driver företaget vidare. Vi förvaltar ett arv och drygt 89 års erfarenhet av branschen och bygger vidare på hantverkstradition förenat med modern byggteknik.

Genom åren har vi sett att ett väl utfört arbete och en nöjd kund är lika viktigt nu som då, och det bär vi alltid med oss. Kvalitet och flexibilitet är våra ledstjärnor. Kvalitet i det att vi ställer höga krav på materialen och de samarbetspartners vi jobbar med och deras yrkesskicklighet och noggrannhet. Flexibilitet i att vi bygger efter kundens önskemål.

Vår huvudsakliga inriktning är nyproduktion av lösvirkesvillor, men vi har omfattande och lång erfarenhet av alla typer av om- och tillbyggnader samt renoveringar av villor, fritidshus och flerbostadshus. Vi tar ansvar från första spadtaget till nyckelöverlämning till kunden.

En totalentreprenad hos oss innebär en personlig kontakt för dig som kund genom hela byggprocessen. Vår breda kunskap och samlade erfarenhet gör oss till en heltäckande byggentreprenör som kan leva upp till högt ställda krav på kvalitet, hantverksskicklighet och miljöanpassning.

Vi eftersträvar att använda produkter och hjälpmedel med minsta möjliga miljöpåverkan och bygger energieffektiva hus med låga driftskostnader.
Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med just ditt projekt!

Hör av dig till oss!

Ta kontakt med oss så försöker vi hjälpa dig med ditt drömhus.