Vi utför diverse renoveringar av villor, fritidshus och flerbostadshus oberoende av dess omfattning för både företag och privatpersoner. 

 

 

Vi renoverar både för privatpersoner och företag. Därmed tar vi oss an både stora och små projekt gällande villor, fritidshus och flerbostadshus. Vill du kombinera våra byggtjänster går detta bra. Prata med oss om dina önskemål så sätter vi upp en plan tillsammans. 

Renovering av husets utsida

När det gäller takrenoveringar kan vi hantera allt från mindre reparationer till totala takomläggningar. Vi arbetar med olika takmaterial och kan hjälpa dig att välja det som passar bäst för ditt hus och dina behov. Våra skickliga hantverkare är experter på att säkerställa att taket blir både tätt och estetiskt tilltalande.

Byte av fönster är en annan viktig del av våra renoveringstjänster. Vi kan hjälpa dig att uppgradera till energieffektiva fönster som förbättrar både isoleringen och estetiken i ditt hem. Våra fönsterrenoveringar utförs med noggrannhet och precision för att säkerställa en korrekt installation och optimal funktion.

När det kommer till fasadbeklädnader kan vi hjälpa dig att förnya och förvandla utseendet på ditt hus. Vi erbjuder ett brett utbud av material och färgalternativ för att skapa en fasad som är både hållbar och estetiskt tilltalande. Våra erfarna hantverkare arbetar med precision för att säkerställa en perfekt finish och en förbättrad fasad som står emot väder och vind.

Köksrenovering

Vi utför även köksrenoveringar där vi hjälper dig att skapa ditt drömkök. Vi förstår att köket är hjärtat i ditt hem och vi arbetar tillsammans med dig för att förstå dina behov och stilpreferenser. Vårt erfarna team tar hand om allt från rivning till installation av nya ytor, skåp, bänkskivor och vitvaror. Vi strävar efter att skapa både vackra och funktionella kök, med smarta förvaringslösningar och optimerade utrymmen. Oavsett om du föredrar en modern eller traditionell stil, är vi redo att förverkliga din vision. Låt oss hjälpa dig att skapa en plats där du kan njuta av att laga mat och umgås med familj och vänner.

Badrumsrenovering

Vi erbjuder omfattande badrumsrenoveringar för att skapa det perfekta badrummet för dig. Våra tjänster inkluderar rivning och borttagning av befintlig inredning, installation av nytt sanitetsporslin, som toaletter och handfat, samt korrekt VVS-installation. Vi tar också hand om kakel- och klinkerinstallation för att ge ditt badrum en fräsch och stilren look. Vi strävar efter att optimera utrymmet och skapa smarta förvaringslösningar för att hålla dina badrumstillbehör organiserade. Vårt erfarna team arbetar noggrant och precision för att säkerställa högsta kvalitet.