Mer om oss -->

Ska du bygga ditt drömhus och söker ett professionellt och erfaret byggföretag i Varberg? Vi på A Bengtssons Byggnads AB bygger hus och renoverar tillsammans med flera seriösa samarbetspartners. Vi är med dig under hela processen och med oss får du en helhetslösning för ett smidigt och professionellt husbygge. 


Bygg ditt drömhus med oss 

Vi är ett heltäckande byggföretag som erbjuder flera tjänster inom byggnation, inklusive bygga hus i Varberg. Vår huvudinriktning är nyproduktion av lösvirkeshus och med vår långa branscherfarenhet och gedigna kunskap så utför vi även renoveringar samt om- och tillbyggnationer. 

Vi är noggranna med att både vi och du är delaktiga under hela byggprocessen. Därför blir du tilldelad en kontaktperson som är med under hela förloppet, från första mötet till slutbesiktningen. Det är även möjligt att kontaktpersonen arbetar praktiskt på bygget. 

Vi tar ansvar före, under och efter bygget. Vi har egna maskiner och hantverkare som gör en stor del av arbetet. Vi samarbetar även med andra duktiga, kunniga och pålitliga hantverkare som fulländar arbetet. Våra relationer med våra samarbetspartners är långvariga och därför vet vi att de kan leverera den kvalité vi önskar. Anlitar du oss som din byggfirma i Varberg får du drömhuset du önskar i tid, med hög kvalité och endast ett företag som sköter allt. 

 

Vi bygger lösvirkeshus med fokus på miljön

När vi bygger hus är alla moment och val viktiga som omfattar bygget. Från markarbetet, till val av material, konstruktion och miljöaspekter bland annat. Vi har gedigen erfarenhet inom branschen eftersom vår familj har drivit företaget i tre generationer. Därmed bygger vi vidare på en hantverkstradition förenat med modern byggteknik.

Som en totalentreprenad som har hand om och ser över alla delar av bygget, så har vi lika högt ställda krav på kvalitet, hantverksskicklighet och miljöanpassning. Ett nybyggt hus är en investering för framtiden som ska stå väldigt länge och därför är miljötänket en viktig del. Vi eftersträvar att använda material, produkter och hjälpmedel med minsta möjliga miljöpåverkan. En del av detta är att bygga energieffektiva hus med låga driftkostnader. 

Låt oss bygga ditt hem och uppfylla dina husdrömmar på ett hållbart och kvalitativt sätt med unik arkitektur. Bygga hus i Varberg är vår specialitet, och vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision. 

Vill du ha inspiration så kan du se några av våra tidigare projekt här

Bygga hus i Varberg? Vi är en byggfirma med helentreprenad som bygger nytt, renoverar och utför diverse andra byggtjänster. Anlita oss som ditt byggföretag och låt oss uppföra ditt drömhus.

 

Renovering och andra tjänster vi utför 

Vi har gedigen och lång erfarenhet av alla typer av renoveringar samt om- och tillbyggnader. Det gäller allt från villor, fritidshus till flerbostadshus. Många väljer att också renovera i den befintliga byggnaden i samband med en tillbyggnad, vilket oftast görs både både in- och utvändigt. De vanligaste tillbyggnader som görs är bland annat inglasade uterum, garage, carportar, ekonomibyggnader och industribyggnader. Vi lägger om och renoverar tak, kök, badrum samt byte av fönster och beklär fasader. 

Vi har en varierad kundkrets och storleken på våra projekt varierar därför. Våra krav på kvalitet och noggrannhet håller oavsett alltid samma nivå. Exempelvis åtgärdar vi även försäkringsskador åt flera försäkringsbolag. 

Som byggföretag med ett helhetstänk har vi även en egen maskinpark med grävmaskiner, hjullastare och välutbildad samt erfaren personal som kan utföra alla typer av gräv- och schaktarbeten. Vi har även egna lastbilar och kranbilar för transport-, lyft- eller monteringsuppdrag. Vi kan även utföra enskilda avloppsanläggningar då vi är certifierade utförare och anläggare. 

Här kan du läsa mer här om våra tjänster.

 

Om oss på A Bengtssons Byggnads AB

Vår familj har i tre generationer drivit familjeföretaget som byggt och renoverat hus i Varbergs kommun sedan 1930-talet. Nu är vi bröderna Mikael och Olof som driver företaget. Vi är även verksamma i Göteborg, Kungsbacka, Mark och Falkenberg. 

 

Välkommen att kontakta oss för hjälp med ditt projekt.