Hör av dig till oss!

Ta kontakt med oss så försöker vi hjälpa dig med ditt drömhus.

Vill du bygga din drömbostad och söker ett professionellt byggföretag i Göteborg med lång erfarenhet? Vi bygger inte bara huset åt dig utan vi erbjuder dig en helhetslösning för husbygget. Vi på A Bengtssons Byggnads AB bygger och renoverar hus tillsammans med kunniga och seriösa samarbetspartners. Anlita oss som din byggfirma och du slipper anlita flera olika företag för att bygga din bostad. 

 

Byggföretaget i Göteborg som underlättar husbygget

Det är en stor och viktig dröm för många att få bygga sitt drömhus. Däremot kan det vara svårt och omständligt att ta reda på allt som hör till konstruktion. Vart börjar man, hur går man tillväga, vem ska man anlita och vilka lagar och regler är det som gäller? Vi avlastar dig genom att sätta ihop och utföra hela planen för bygget. Du kommer givetvis vara delaktig så mycket du vill och även bli tilldelad en egen kontaktperson för ett smidigt och tryggt samarbete. Det är även möjligt att din kontaktperson arbetar praktiskt på bygget. 

Som en totalentreprenad samlar vi ihop ett team av pålitliga personer med diverse kunskaper som tillsammans arbetar smidigt och noggrant. Vi tar ansvar före, under och efter gällande husbygget. Vi har egna maskiner och erfarna hantverkare som gör en stor del av arbetet. Tillsammans arbetar de med våra långvariga, kunniga och pålitliga samarbetspartners. Vi kan därmed intyga att det görs ett ordentligt och noggrant arbete som levererar den höga kvalitet vi önskar. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att prata om dina husplaner. 

Nybyggt hus av A Bengtsson Byggnads AB - Byggföretag Göteborg

 

Vi bygger lösvirkeshus med ett helhetstänk 

Vi är ett familjeägt byggföretag med gedigen branscherfarenhet som nu drivs av den tredje generationen. Vi fortsätter därmed att bygga vidare på en hantverkstradition förenat med modern byggteknik. Vår huvudsakliga inriktning är nyproduktion av lösvirkesvillor med totalentreprenad. Därtill erbjuder vi även andra tjänster inom bygg såsom om- och tillbyggnader samt renoveringar som vi också har lång erfarenhet av. 

När vi planerar och startar ett byggprojekt så är alla delar och val som omfattas viktiga. Vi ställer lika höga krav på hantverksskicklighet, kvalitet och miljöanpassning. Ett nybyggt hus är en framtidsinvestering som ska stå i många år och bör därmed konstrueras för att ha låga driftkostnader samt vara nästintill underhållsfri. Detta har vi alltid i åtanke och eftersträvar att använda material, produkter och hjälpmedel med minsta möjliga miljöpåverkan. Det gör vi genom att bland annat bygga energieffektiva hus med låga driftkostnader. 

Vi bygger ditt drömhus och ser till att du får både kvalitet, arkitektur och hållbarhet. Vill du ha inspiration inför ditt husbygge? Här kan du se några av våra tidigare husprojekt.

 

Andra tjänster vi erbjuder inom bygg i Göteborg

Med vår breda kunskap och långa erfarenhet har vi möjlighet att erbjuda en rad andra tjänster. Vi utför alla typer av renoveringar samt om- och tillbyggnader. Några exempel på vanliga tillbyggnader som kunder vill uppföra är garage, carportar, inglasade uterum, industribyggnader och ekonomibyggnader. Vi är även en byggentreprenad med egna maskiner, fordon och personal som utför allt inom gräv- och schaktarbeten. 

Inga jobb är för stora eller för små för oss. Vi utför arbeten av både villor, fritidshus och flerbostadshus. Vår kundkrets är bred och vi har därför erfarenhet av en rad olika projekt. Oavsett projekt, storlek eller kund så har vi alltid samma höga kravnivå på kvalitet och noggrannhet. Våra duktiga medarbetare och entreprenörer har lång branscherfarenhet, gedigna kunskaper samt rutin på deras arbete. Vi brukar också åtgärda försäkringsskador åt flera försäkringsbolag. 

Vi utför renoveringar både in- och utvändigt av hus, inklusive omläggningar av tak. Vi byter även fönster och fasadbeklädnader. Vi renoverar inomhus och inkluderar även badrum och kök. Vill man exempelvis renovera i andra delen av byggnaden i samband med en tillbyggnad så kan vi självklart göra det. Prata med oss om dina planer för en smidig och effektiv lösning.

Söker du ett seriöst, professionellt och erfaret byggföretag i Göteborg med en helhetslösning så ha du hittat rätt. Du är välkommen att berätta för oss om dina önskemål och planer av ditt drömhus.